Στάδια Ανακύκλωσης

Στάδια Ανακύκλωσης

Στάδια Ανακύκλωσης

Στάδια Ανακύκλωσης

Σαν πρώτο στάδιο το οποίο συμβαίνει είναι να μας χαλάσει μια ηλεκτρική συσκευή και αμέσως επιλέγουμε την επισκευή της η την γνώμη του τεχνικού όπως είναι λογικο, υπολογίζοντας το κόστος της επισκευής και οτιδήποτε άλλο προκειμένου να επισκευαστεί η συσκευή μας.

Στην περίπτωση που δεν μας συμφέρει το κόστος επισκευής καλό θα ήταν να μην σκεφτούμε αμέσως να την πετάξουμε η να αποσπάσουμε ανοίγοντας την κάποια μερη, αλλάνα ενημερωθούμε αν ανακυκλώνεται.
Σε αυτή την περιπτωση η επιχειρηση μας BEST PLANET αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για την ανακώκλωση της συσκευής καθώς και για την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ από τον χώρο σας.
Συγκεντρώστε τις προς ανακύκλωση συσκευές σας. Το συνεργείο μας θα έρθει την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού που έχετε κλείσει και θα τις παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ.
Ως τελευταίο στάδιο είναι η παράδοση των συσκευών με ασφάλεια, στο αδειοδοτημένο και πιστοποιημένο εργοστάσιο διαχείρησης αποβλήτων για τον σωστό διαχωρισμό τους και την ασφαλή ανακύκλωση τους δημιουργόντας ένα πιο υγιές περιβάλλον για όλους.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *